Zdolska gobova juha
Naša kuhna - Radovljiški chef, imetnik Michelinove zvezdice, Uroš Štefelin (Vila Podvin in Hotel Linhart) kuha Zdolsko gobovo juho po receptu kuharskega mojstra Ivana Ivačiča (1921–1984).
Naša kuhna - Radovljiški chef, imetnik Michelinove zvezdice, Uroš Štefelin (Vila Podvin in Hotel Linhart) kuha Zdolsko gobovo juho po receptu kuharskega mojstra Ivana Ivačiča (1921–1984).
Dnevi evropske kulturne dediščine Letos se bomo sladkali in ustvarjali.
Razstava Odpiramo novo razstavo, ki predstavlja prvo slovensko kuharsko TV-zvezdo, Ivana Ivačiča.
Tradicionalne delavnice - Kratek pregled delavnic v Kovaškem muzeju od leta 1993.
Muzejske ustvarjalnice in #naprejvpreteklost - Obudimo našo kulturno dediščino in se za praznike preizkusimo v izdelovanju dražgoških kruhkov. Zabavno in okusno.