Zdolska gobova juha
Naša kuhna - Radovljiški chef, imetnik Michelinove zvezdice, Uroš Štefelin (Vila Podvin in Hotel Linhart) kuha Zdolsko gobovo juho po receptu kuharskega mojstra Ivana Ivačiča (1921–1984).
Naša kuhna - Radovljiški chef, imetnik Michelinove zvezdice, Uroš Štefelin (Vila Podvin in Hotel Linhart) kuha Zdolsko gobovo juho po receptu kuharskega mojstra Ivana Ivačiča (1921–1984).
Razstava Odpiramo novo razstavo, ki predstavlja prvo slovensko kuharsko TV-zvezdo, Ivana Ivačiča.
Kulturni abonma Ob 20. obletnici delovanja Združenje zgodovinskih mest vabi na 20 dogodkov kulturno-gastronomskih dogodkov.
Zgodovina čebelarstva - V 19. st. smo se Slovenci oblikovali v narod, slovenski jezik se je uveljavljal in razvijal tudi na strokovnih področjih, eno teh je kulinarika. Tudi nekdaj je med imel svoje posebno mesto v kulinariki, kot ga ima še zdaj.
Kulinarika - Letošnje leto se bomo dejavneje posvečali kulinariki ter kuharskemu mojstru Ivanu Ivačiču.